Blogroll

Thursday, December 17, 2009

flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3

Oh ya.. ada tak korang baca paper or tengok berita pasal Malaysia Airlines System? Teruja ella baca pasal MAS buat flymas mobile. Tetiba pulak kepala berangan terbayang terbang pergi bercuti oversea. Syok jugakan dapat pergi holiday time cuti sem macam ni. Sebelum start kelas boleh lah refresh otak dengan experience baru nanti start sem baru boleh lah bercerita panjang macam time sekolah dulu hari pertama mesti cikgu tanya cuti awak buat apa.

Dengan flymas.mobi ni korang tak payah lagi nak on laptop bagai, capai je handphone then access ke internet then taip flymas.mobi then sceen handphone akan tunjuk macam kat bawah ni and now u may start booking your flight.




disebabkan tak ada handphone yang canggih lagi mahal macam korang semua, ella just navigate kat browser paste untuk korang. boleh masuk list target tahun depan ni beli iphone satu senang nak booking flight balik kampung.

See.. Senang bukan? tengah makan kacang sambil tengok tv dengan anak pun boleh booking. Sekarang jangan cakap susah lagi nak booking tiket sebab nak kena online or kena pergi purchase tiket kat kaunter at last tak boleh bawa family pergi holiday sebab tiket dah sold out. Dengan flymas.mobi ni korang boleh terbang kemana saja dengan layanan 5 bintang. Mana lagi korang nak dapat dengan layanan macam tu kalo bukan dengan MAS yang dah banyak kali menang award. Sesenang korang draw duit kat mesin atm macam tu lah jugak dengan flymas.mobi, sebab tu lah ella cakap "flymas.mobi - as Easy as 1,2,3!" jommm terbang! chill~

0 comments: